Bouwgarant

BouwGarant
Als u gaat bouwen of verbouwen moet er van alles geregeld en gedaan worden. Een goede aannemer neemt u veel zorgen uit handen en zorgt ervoor dat uw wensen optimaal worden verwezenlijkt. L.Mosselman & Zn. ondersteund en informeert u als opdrachtgever uitvoerig over alle aspecten die bij de verbouwing komen kijken.
Vanaf de oprichting tot op heden is L. Mosselman & Zn. aangesloten bij BouwGarant, een kwaliteitskeurmerk voor aannemers. BouwGarant-aannemers worden periodiek getoetst. Een bedrijf dat niet aan de eisen voldoet, mag niet onder de vlag van BouwGarant werken.

Als BouwGarant aannemer biedt L.Mosselman & zn. u de volgende zekerheden:
Kwaliteit
L.Mosselman & zn. beschikt over de juiste diploma’s.
L.Mosselman & zn. heeft aantoonbare ervaring.
L.Mosselman & zn. is op de hoogte van actuele ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van milieu en duurzaam bouwen.

Heldere afspraken
Van de offerte tot en met de oplevering, met L.Mosselman & zn. legt u alle afspraken zwart op wit vast. Zo is er geen kans op misverstanden.

Grip op de kosten
Van L.Mosselman & zn. ontvangt u altijd een uitgebreide offerte met daarin een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en een prijsaanbieding;
Met L.Mosselman & zn. maakt u heldere afspraken over de betaling, bijvoorbeeld de betalingsregeling van BouwGarant (de VerBOUWgarantie).

Service
Service is zeer belangrijk binnen onze organisatie. Ook na oplevering kunt u ons altijd bellen m.b.t. het opgeleverde werk. Daarnaast beschikt L.Mosselman & zn. over een heldere klachtenprocedure .

Betrouwbaar
L.Mosselman & zn. beschikt over de juiste verzekeringen, is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en houdt zich aan de wettelijke verplichtingen.

VerBOUWgarantie
U kunt bij L.Mosselman & zn. de VerBOUWgarantie afsluiten. Dit unieke product van BouwGarant beschermt u tegen de financiĆ«le risico’s van een verbouwing.

Kortom, met L.Mosselman & zn. haalt u een betrouwbare partner in huis!