Over ons

Timmer en Aannemingsbedrijf L. Mosselman & Zn. bestaat sinds 1905 en in het jaar 2005 100 jaar. Al honderd jaar leveren wij kwaliteit en vakmanschap. Door de gedreven inzet van zowel de directie als het personeel hebben wij in de afgelopen eeuw al talloze projecten naar grote tevredenheid opgeleverd. Tot onze klantenkring behoren zowel particulieren, bedrijven en vastgoed beheerders. Of het nu gaat om klein onderhoud of een totale verbouwing van uw woonhuis of kantoor.

L. Mosselman & Zn. is al vanaf de oprichting aangesloten bij BouwGarant, een kwaliteitskeurmerk voor aannemers. Zie onze BouwGarant pagina voor meer informatie. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland. L. Mosselman & Zn. is gespecialiseerd op vele vakgebieden zoals verbouw, renovatie en onderhoud.

Als hoofdaannemer zijn wij de coördinerende spil in het bouwproces en nemen de opdrachtgever veel werk uit handen, zo blijft er maar 1 aanspreekpunt over voor het bespreken van alle zaken. Wij als L. Mosselman & Zn. voeren zelf het timmerwerk en aanverwante werkzaamheden uit en voor werkzaamheden die buiten onze disciplines vallen hebben wij een netwerk van betrouwbare en vakkundige onderaannemers, waarvan de relatie met enkele hiervan vele decennia teruggaan. Door dit netwerk zijn wij als L. Mosselman & Zn instaat om een totaalpakket van a tot z aan te bieden, wat door vakkundige en gemotiveerde vakmensen gerealiseerd wordt.

Bij L. Mosselman & Zn. staat u als opdrachtgever voorop, en dan van de eerste afspraak tot de nazorg. Wij nemen graag de tijd om samen tot de beste oplossingen te komen en dan niet alleen tot dat we daadwerkelijk gaan beginnen. Ook tijdens de werkzaamheden is er veelvuldig overleg en mogelijkheid tot het wijzigen van de plannen. Ook ons personeel en onderaannemers denken graag met u mee om zo het beste resultaat te behalen voor u.

“Verbouwen moet leuk zijn en geen hoofdpijn veroorzaken.”